dijous, 6 de desembre del 2007

Creació de Videoclip II

Altra cop aquí. El vídeo ja va agafant cos, em decidit gravar-lo a Olost i ja tenim localitzacions i la idea clara, ens faltava la actriu protagonista i desprès de buscar amigues que no s’han atrevit a fer-ho hem trobat una noia que a més és actriu, ho sigui que genial i a més amb les característiques que buscàvem. Bueno el que volíem era una noia que pogués fer una mica de caracterització i que fos guapa, encara que sona masclista però una imatge amb una noia atractiva o una imatge meva, ho se segur que guanya la noia....en fi, que la Isa te les dues coses.
També necessitem actors, que si s’han atrevit una amics d’en David de Olost i per el tros final volem fer amb tot de gent al carrer ballant que també s’han apuntat, en principi 25 o 30 persones, ai marededéu! a veure com aconsegueixo que ballin uns minuts davant la càmera.
El dia de gravació també el tenim triat i el material que utilitzaré serà la meva càmera minidv Canon XM2, per llum un parell de torres amb focus de 500w, són d’aquelles dels paletes però és el que puc tenir, també utilitzaré una grua de fabricació casera i un stadycam que estic fabricant que no se com anirà. La qüestió és experimentar no?
Ara ja és cosa d’esperar el dia a veure com va tot, ja aniré explicant l’aventura....

LIT