dilluns, 17 de desembre del 2007

Videoclip III - Lejos de ti, David Canal


Ja està el primer dia de gravació, va ser divertit, amb molt bona col·laboració de la gent d'Olost que des del matí, tot i ser un diumenge i molts no havien dormit gaire, van estar disposats a ajudar, desprès d’esmorzar al bar Centre ens barem posar per feina, tot i que els pobres clients els barem fer una mica fora.. l’arrencada pensava que costaria una mica més, però tots estàvem prou motivats i amb ganes perquè no tinguéssim que fer moltes repeticions. Tot seguit cap al pavelló que l’ajuntament ens va cedir i que estem molt agraïts que fins i tot estava la calefacció en funcionament, ja que el fred era considerable.
Ja teníem fetes les escenes d’interior, ara tocava les escenes d’exterior i aquí si que barem patir una mica de fred, però gràcies a que la Isa es posava en situació molt be, tampoc necessitàvem repetir molt les escenes.
Ja va arribar l’hora de dinar, que va ser al bar Centre on ens van fer passar una molt bona estona i desprès ens faltava l’escena que podia ser més difícil, ja que es tractava de un grup de gent ballant en un carrer, on feia molt fred i la llum ja començava a no ser bona.
reunir a la gent ja va portar estona, però al final eren molts els que es van presentar. El problema era que la gent s’animés i es poses a ballar ràpidament per no perdre la llum. Però la gent d'Olost ràpidament van entendre que tenien que fer i a la primera ja estaven tot ballant i saltant pel carrer.
Ara faltarà algunes escenes que farem en uns dies però que ja no necessitarem extres ni l’actriu.

Des d’aquí vull donar les gràcies a tota la gent d'Olost per la seva participació, i la seva ajuda, amb la musica i amb tot, també al bar Centre i molt especialment a la Isa per la seva interpretació i ajuda en aquest vídeo.